Cursussen op maat

Zowel in loondienst als onder de vlag van haar eigen bedrijf heeft Julia in de afgelopen vijftien jaar veel ervaring opgebouwd in het doceren van Engels. Cursussen op maat bij diverse bedrijven, scholen, overheden, instellingen als privépersonen. Haar hart ligt bij professional business English. Expertise in technisch Engels heeft ze onder andere opgebouwd bij grote industriële bedrijven in de Kanaalzone en het Sloegebied. Haar cursussen en trainingen worden op maat gemaakt, ‘tailormade’ afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

Er wordt meestal gewerkt in kleine groepen in sessies van twee tot drie uur. Zo is er volop gelegenheid voor persoonlijke aandacht en specifieke problemen. Naast het geven van cursussen is Julia ook gespecialiseerd in (technische) vertalingen en screening van websites. “Vaak denken ondernemers dat ze een prima in het Engels vertaalde website hebben. Als ik er vervolgens een blik op werp, stemt me dat niet vrolijk. Ik haal er zo diverse ‘careless mistakes’ uit. Of het nu de zakelijke of de particuliere markt betreft: ik hou van lesgeven en van het contact met de cursisten.”

Presentaties
Best English heeft veel aandacht voor de juiste uitspraak, werkwoordvormen en zinsopbouw. Tegelijk wordt de nadruk gevestigd op het professioneel overbrengen van de materie. Zo heeft Julia ook veel expertise met het geven van presentatietrainingen.

Boodschap
Zeker bij presentaties en speeches is het belangrijk dat de boodschap in het Engels goed en begrijpelijk overkomt. Hoe introduceer je het onderwerp, hoe ga je naadloos over van het ene in het andere hoofdstuk, hoe rond je af ? Zorg dat slordige taalfouten worden voorkomen bij powerpoint presentaties.

Zelfvertrouwen
De presentatietrainingen zijn een toegevoegde waarde voor bijvoorbeeld ondernemers, managers, vertegenwoordigers en verkopers. ,,Ik vind het fijn om mensen te begeleiden bij hun toespraken in het Engels. Daarbij let ik ook op ademhalingstechnieken. Als mensen hun verhaal in vloeiend Engels kunnen overbrengen is dat ook goed voor het zelfvertrouwen”, verklaart Julia.

Voor nadere info of een (kosteloos) oriënterend gesprek:
BEST ENGLISH Telefoon 06 – 12 44 08 15