Cursussen

Cursussen op maat

Julia biedt cursussen op maat aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Variërend van trainingen aan ondernemers en medewerkers tot bijlessen voor scholieren. Expertise in technisch Engels heeft ze onder andere opgebouwd bij grote industriële bedrijven in de Kanaalzone en het Sloegebied.

De cursussen en trainingen van BEST English worden  ‘tailormade’ afgestemd op de specifieke wensen van de klant. 

 

Er wordt meestal gewerkt in kleinere groepen in sessies van anderhalf tot drie uur. Zo is er volop gelegenheid voor persoonlijke aandacht en specifieke problemen. Julia: ,,Of het nu de zakelijke of de particuliere markt betreft: ik hou van lesgeven en van het contact met de cursisten.”

Presentatietraining 
Zeker bij presentaties en speeches is het belangrijk dat de boodschap in het Engels goed en begrijpelijk overkomt. Julia heeft veel aandacht voor de juiste uitspraak, werkwoordvormen en zinsopbouw. Tegelijk wordt de nadruk gevestigd op het professioneel overbrengen van de materie.

Hoe introduceer je het onderwerp, hoe ga je naadloos over van het ene in het andere hoofdstuk, hoe rond je af ? Zorg dat slordige taalfouten worden voorkomen bij powerpoint presentaties.De presentatietrainingen zijn een toegevoegde waarde voor ondernemers, managers, vertegenwoordigers en verkopers.

,,Ik vind het fijn om mensen te begeleiden bij hun toespraken in het Engels. Daarbij let ik ook op ademhalingstechnieken. Als mensen hun verhaal in vloeiend Engels kunnen overbrengen is dat ook goed voor het zelfvertrouwen”, verklaart Julia.est English heeft veel aandacht voor de juiste uitspraak, werkwoordvormen en zinsopbouw. Tegelijk wordt de nadruk gevestigd op het professioneel overbrengen van de materie. Zo heeft Julia ook veel expertise met het geven van presentatietrainingen.

 

Voor nadere info of een (kosteloos) oriënterend gesprek:
BEST ENGLISH Telefoon 06 – 12 44 08 15